Main menu

Όλες μας λίγο - πολύ θέλουμε να γνωρίζουμε τι αρέσει στο αντίθετο φύλο.

Και για να μην μιλήσω γενικά, ας το πάρουμε λίγο πιο συγκεκριμένα. Όλες μας θα προτιμούσαμε να ήμασταν στο μυαλό των αντρών για το τι θεωρούν σέξι, κομψό, όμορφο, θηλυκό κ.ο.κ. σε μία γυναίκα. Όχι απαραίτητα για να τα βάλουμε στην ντουλάπα μας αλλά για να ξέρουμε τι θα επιλέξουμε όταν θα θέλουμε να τους εντυπωσιάσουμε. 

Ε λοιπόν, επειδή θέλω να σας βγάλω από την δύσκολη θέση, ρώτησα εγώ για εσάς. Και να σας τονίσω πως οι απαντήσεις ήταν ομόφωνες. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλά σίγουρα δεν μπορείς να προσπεράσεις τέτοιο γεγονός. Και ακριβώς γι' αυτό θα το μοιραστώ μαζί σας!

 

 

Όλοι οι άντρες λατρεύουν το σατέν ύφασμα!! Ναι - ναι - ναι!!! Αν θέλεις λοιπόν να τον εντυπωσιάσεις (γιατί τελευταία σου το παίζει δύσκολος) , να τον κάνεις να γυρίσει αμέσως να σε κοιτάξει (γιατί όλες τις κοιτάει εκτός από σένα), να σε προσέξει (γιατί πιστεύει πως δεν κάνεις γι' αυτόν), βρήκαμε την λύση. Σατέν και πάλι σατέν. 

Και είσαι και τυχερή γιατί είναι τόσο στη μόδα φέτος που θα μπορέσεις να βρεις άπειρα μπλουζάκια, πουκαμισάκια αλλά και φορέματα με το συγκεκριμένο ύφασμα ώστε να σε συντροφεύσουν στην επόμενη "δολοφονική" σου έξοδο!! Προσοχή άντρες!!!

 

Κάτι άλλο που επίσης λατρεύουν και δεν μπορούν με τίποτα να αντισταθούν οι άντρες μας είναι τα δερμάτινα. Κι αυτό άρχισε να συμβαίνει από.... ΠΑΝΤΑ!!! Δεν κατάφερα βέβαια ακόμα να μάθω το γιατί αλλά είναι ίσως επειδή τους βγάζει προς τα έξω τα πιο ζωώδη ένστικτά τους (μιας και μιλάμε για δέρμα) και θέλουν να κατακτήσουν το θήραμα (δηλαδή εσένα που τα φοράς). Μόνο έτσι το έχω ερμηνεύσει προς το παρόν. 

 

 

Καθόλου άσχημα μέχρι στιγμής αφού από δερμάτινα (ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια) ξεχειλίζουν τα ντουλάπια μας. 

Διάλεξε το καλύτερο τοπ, παντελόνι, κολάν, φούστα, φόρεμα και κάνε την επόμενη σου ματ κίνηση εμφανιζόμενη έτσι. Αλλά να είσαι έτοιμη για τις συνέπειες καθώς ή ο σύντροφος σου θα τρελαθεί από την χαρά του μόλις σε δει, ή θα κάνεις όλους τους άντρες που θα βρίσκονται δίπλα σου να μην ξεκολλάνε από σένα. Πάρε το ρίσκο (κι έλα - που λέει και το λαϊκό άσμα).

 Τέλος, στη δική μου ανασκόπηση για το τι αρέσει στους άντρες μπερδεύτηκα λίγο.

Ας το πάρουμε από την αρχή. Έμαθα που λες, πως τους αρέσει η δαντέλα. Η απλή, όχι εξεζητημένη. Λίγη και όχι σε όλο το ρούχο. Διακριτική και όχι έντονη. Έβγαλες συμπέρασμα εσύ? Όχι ε? Να στο κάνω πιο απλό. Τους αρέσουν μεν τα μπλουζάκια με διακριτική δαντέλα αλλά όχι και να αποκαλύπτουν όλο το περιεχόμενο κάτω από το μπλουζάκι (θέλουν να αφήνουν και την φαντασία τους να δουλεύει - οι δουλευταράδες μας). Από την άλλη, τους αρέσουν τα φορέματα που είναι όλο δαντέλα αλλά να μην είναι seethrough - εκτός κι αν είναι μόνο σε κάποια σημεία (ζηλεύουν αγάπη μου μην γυρίσει άλλος, σε κοιτάξει και θελήσει να σε κατακτήσει - ακόμα να το καταλάβεις?).

 

 

Θέλουν γενικά την δαντέλα αλλά είναι πιο περίπλοκο από τα προηγούμενα, γι' αυτό σου προτείνω να προσθέσεις την δαντέλα στο ντύσιμο σου με μικρές δόσεις για να καλύπτεις το περισσότερο φάσμα αντρών γύρω μας (πόσο έξυπνο ήταν αυτό? Πολύ!!! Παραδέξου το!).

 

 Νομίζω πως μετά από αυτά που έμαθα (και πλέον μάθατε κι εσείς), οι επόμενες αγορές θα είναι πολύ πιο εύκολες και πολύ πιο επιλεκτικές. Αν έχεις βάλει σκοπό να τον κερδίσεις, να τον γοητεύσεις ή ακόμα και να αναζωοπυρώσεις την φλόγα που έχει για σένα ξέρεις τι να φορέσεις. 

Μην ξεχνάς όμως πως ό,τι και να βάλεις πρέπει πάντα να ταιριάζει στα δικά σου γούστα, στη δική σου προσωπικότητα και φυσικά στο δικό σου στυλ. Μόνο όταν φοράς κάτι που σου ταιριάζει αποπνέεις αυτοπεποίηθηση και όλοι γυρίζουν τα βλέμματα σε σένα!!

Και να θυμάστε πάντα να αγαπάτε τον εαυτό σας όπως κι αν είστε!!! Μόνο έτσι θα σας αγαπήσουν - και σας αγαπάνε - και οι άλλοι...!!!

 

Love y'all!!!