Main menu

 

Λοιπόν ας συστηθούμε από την αρχή! Λες και δεν γνωριστήκαμε ποτέ πριν…

 

Είμαι η Χριστιάνα Θεοδώρου και ήθελα τόσο πολύ να βγώ έξω στον κόσμο που γεννήθηκα πριν την προβλεπόμενη ημερομηνία.Στις 14 Απριλίου λοιπόν, είδα για πρώτη φορά τον κόσμο και στα μικροσκοπικά μου ματάκια φάνταζε τεράστιος. Και ίσως τώρα να φαντάζει μεγαλύτερος από τότε...

Νομίζω πως από πάντα ήθελα να γίνω δασκάλα και ηθοποιός. Ψέματα! Μια περίοδο της ζωής μου ήθελα να γίνω τραγουδίστρια. Νομίζω πως ήταν γύρω στα 9 μου χρόνια. Πήγα μάλιστα και σε διαγωνισμό τραγουδιού! Ναι, ναι είναι αλήθεια. Έγραφα τραγούδια και μάθαινα πιάνο για να μπορώ να τα μελωποιώ!  Μικρό ταλέντο! Μόνο που η ωραία παιδική φωνούλα μου δεν κράτησε για πολλά χρόνια…και τώρα τρέμω κάθε φορά που καλούμε να τραγουδίσω. Νιώθω πως θέλουν όλοι να μου πουν «Σταμάτα, σκοτώνεις το τραγούδι». Δεν σου έχει τύχει να νιώθεις πως τραγουδάς τέλεια και οι άλλοι να σου λένε πως δεν το έχεις? Και να σκέφτεσαι πως μάλλον δεν ακούνε κάλα? Εε, κάπως έτσι κι εγώ.

Που είχαμε μείνει? Α ναι, στο ότι ήθελα από πάντα να γίνω δασκάλα και ηθοποιός. Μάλλον φταίει που στην 1η δημοτικού είχα την καλύτερη δασκάλα που θα μπορούσε να έχει ένα παιδάκι στα πρώτα του σχολικά βήματα. Και ναι, κατάφερα να σπουδάσω αυτό που ήθελα από παιδάκι. Από την άλλη, η ιδέα να γίνω ηθοποιός καρφώθηκε στο κεφάλι μου σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία, γύρω στα 13, όταν ξεκίνησα να λαμβάνω μέρος σε ερασιτεχνικές παιδικές παραστάσεις εκτος σχολείου. Δεν ξέρω αν ήμουν κάλη,  ξέρω μόνο πως κάθε Τετάρτη και Σάββατο ανυπομονούσα να πάω να κάνω πρόβα. Στο σχολείο δεν ήθελα να λαμβάνω μέρος στις παραστάσεις γιατί ήθελα κάτι πιο «επαγγελματικό». Ακόμα δυσκολεύομαι να καταλάβω το πώς σκεφτόμουν τότε. Να μην σας τα πολυλογώ, κάπως μαγικά θα έλεγα, κατάφερα και πήγα και σε δραματική σχολή. Με πολύ πείσμα, υπομονή και επιμονή πήρα και το 2ο πτυχίο μου. Δύσκολα χρόνια τότε αλλά τόσο ωραία, αληθινά και επικοδομητικά που αν μου δινόταν η ευκαιρία θα τα ξαναζούσα όλα από την αρχή.

Και κάπως έτσι έφτασε η στιγμή που πήγα στην 1η μου οντισιόν. Και ήμουν τόσο τυχερή που τα κατάφερα με την 1η. Ναι, πίστευα κι εγώ πως όσοι καταφέρνουν να βρουν δουλειά ως ηθοποιοί έχουν μεγάλο μέσο. Μάλλον ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις. Σε κάποιες άλλες όμως ισχύει αυτό που έτυχε σε μένα. Να είσαι στο σωστό μέρος, την σωστή στιγμή, με τους σωστούς ανθρώπους.

Έτσι σιγά-σιγά ξεκίνησε η καριέρα μου. Δύο υπέροχα χρόνια στα «Ασπρα Μπαλόνια», ένας χρόνος στο «Μπρούσκο», ένας χρόνος στο «Ρουά Ματ», επεισόδια στα «Κυπριώτικα Σκετς», παρουσίασεις, events, συνεντεύξεις, φωτογραφίσεις… Ναι κι αυτά είναι μέρος της καριέρας μου. Τα αγαπώ όλα!! Ότι έκανα μέχρι σημέρα και ότι θα κάνω από αύριο. Αλλά πιο πολύ αγαπώ εσάς που με στηρίζετε. Χωρίς εσάς δεν θα κατάφερνα τίποτα.

Ας πούμε πως είμαι ηθοποιός λοιπον! Σαν ηθοποιός δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι που να μην σχετίζεται με το επάγγελμα μου. Και επειδή σαν γυναίκα λατρεύω την μόδα στα ρούχα, στα παπούτσια, στα κοσμήματα, στα αξεσουάρ, σε όλα, δημιούργησα αυτή τη σελίδα για να συνδυάσω την μόδα με το επάγγελμα μου. Τι εννοώ? Μα θα το ανακαλύψετε κι εσείς, μέρα με την μέρα, καθώς θα αναπτύσσεται η σελίδα μου! Και είμαι σίγουρη πως μαζί θα κάνουμε πολλά!!

Και να θυμάστε, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε το στυλ σας αντιγράφοντας μια «σταρ» γιατί υπάρχει ήδη μια σταρ που έχει το δικό σας στυλ και μέσα από το blog μου θα το ανακαλύψουμε παρέα...!

 

 

 

 Love yall!!

Christiana Theodorou

 

 

Make up artist: Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη & Kybella Cosmetics

Hair Styling: Μαρία Ροβανιά

Photo: Pambos Charalambous

Clothes: Mindy

Location: Mary Loo Shop